Tandartsenpraktijk van Nouhuys | Contact

Bezoekadres

Hertogsingel 89 B
6211 NE  MAASTRICHT

Postadres

Hertogsingel 89 B
6211 NE  MAASTRICHT

Telefoonnummer

Afspraken: 043 - 3211736

E-mailadres

Algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

dossiernummer: 14085258

 

Openingstijden

Onze praktijk is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8:45 tot 16:45.

Voor afspraken kunt U tijdens deze uren contact met ons opnemen.

 Weekend- en avonddienst 

Tijdens weekenden en avonduren kunt u voor noodgevallen contact zoeken met een diestdoende tandarts via het centraal tandartsennummer van de tandartsenkring Maastricht: telefoonnummer 0900- 4243434.

Wat is een noodgeval? Daarover zijn landelijk afspraken gemaakt om voor tandartsen en patiënten duidelijkheid te verschaffen. Omschreven als noodgeval zijn nabloedingen na een tandheelkundige behandeling en ongevallen met schade aan tanden en/of kiezen.Het verlenen van hulp kan dan redelijkerwijs niet worden uitgesteld. Uitgevallen vullingen, kronen en dergelijke behoren dus duidelijk niet tot een spoedgeval. De tandarts van de spoedgevallendienst zal eerst een aantal gerichte vragen stellen om te kunnen beoordelen of er sprake is van een noodgeval. Als er geen sprake is van een noodgeval, zal de nood-tandarts U in ieder geval van wat nuttige tips kunnen voorzien voor zelfhulp.

AVG

Onze praktijk verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacy-reglement kunt U lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat in het privacy-reglement  opgenomen welke rechten U heeft als betrokkene. Ons privacy-reglement vindt U in onze wachtkamer, bij vragen kunt U ons uiteraard altijd bellen!